STAY IN PAROS

Real estate agency

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Γιώργος Παπάζογλου

Πείτε μας μερικά λόγια για το γραφείο σας
Η ομάδα μας αποτελείται από ικανούς επαγγελματίες μεσίτες που αφουγκράζονται τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, από νομικούς συμβούλους, πολιτικούς μηχανικούς και συμβολαιογράφους με τους οποίους έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και των οποίων οι υπηρεσίες βοηθούν στο έργο μας.

Για ποιο λόγο ένας υποψήφιος επενδυτής να επιλέξει την Πάρο και Αντίπαρο για αγορά ακινήτου;
Είτε ψάχνετε ένα νέο σπίτι ή πολυτελή βίλα για τις διακοπές σας, η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε μία γκάμα έξοχων επιλογών και μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες Η ιδανική θέση των δύο νησιών, Πάρου-Αντιπάρου, καθιστά εύκολη την προσβασιμότητα σε αυτά. Αποτελούν προορισμούς που κεντρίζουν το ενδιαφέρον όλων όσοι θέλουν να επενδύσουν στον τουρισμό αλλά και όσων αναζητούν ένα καταφύγιο χαλάρωσης. Η μορφολογία του εδάφους στα δύο νησιά καθιστά εύκολη την μετακίνηση σε όλους τους οικισμούς και τις παραλίες.

Ποιοι είναι οι λόγοι που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της αγοράς στο νησί;
Η Πάρος αποτελεί έναν διαρκώς ανερχόμενο προορισμό με χώρο και ευκαιρίες επένδυσης σε όλες τις πτυχές του τουρισμού, όπως τη διαμονή, την εστίαση, τη διασκέδαση και την κατασκευή ακινήτων προς εκμετάλλευση. Έκτος της ομορφιάς του νησιού, το νέο αεροδρόμιο καθώς και οι μαρίνες έχουν συμβάλει στην ανάδειξη της Πάρου σε top προορισμό.
Η Πάρος ήδη από τη δεκαετία του 1990 έχει εδραιωθεί ανάμεσα στα τρία ανταγωνιστικότερα νησιά μαζί με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Ποια είναι τα βήματα για την έρευνα αγοράς ακινήτου;
Πριν την κάθε αγοραπωλησία, ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να γνωρίζει σε ποιους ειδικούς να απευθυνθεί και πώς να προστατευθεί. Πρέπει να καταλήξει στη μορφή της επένδυσης, να έχει ορίσει προϋπολογισμό, να έχει αποφασίσει ως προς τη χρηματοδότηση (ίδια κεφάλαια ή λήψη δανείου) και την περιοχή.
Μετά τον εντοπισμό και την επιλογή του ακινήτου θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Η αγορά ακινήτου προς ενοικίαση αξίζει ως επένδυση το 2022;
Η αγορά ακινήτου παρουσιάζει σημαντική άνοδο τόσο στη ζήτηση όσο και στις τιμές αγοράς και αποδεικνύεται η πιο ασφαλής και αποτελεσματική επένδυση. Η αγορά κατοικίας προς τουριστική εκμετάλλευση είναι πλέον συχνό φαινόμενο και αποτελεί κερδοφόρα επένδυση.

Ποιος είναι ο παλμός της αγοράς ακινήτων στην Πάρο και Αντίπαρο;
Το γεγονός ότι η Πάρος και η Αντίπαρος αποτελούν πόλο τουριστικής έλξης με την επισκεψιμότητα κάθε καλοκαίρι να σπάει ρεκόρ, καθιστά και τα δυο νησιά κορυφαίους επενδυτικούς προορισμούς. Κατά συνέπεια η αγορά ακινήτων τα τελευταία χρόνια έχει μόνο αυξητικές τάσεις.

Μπορούν οι υπήκοοι κρατών εκτός της Ε.Ε. να αποκτήσουν ακίνητο στην Ελλάδα;
Πολίτες όλου το κόσμου έχουν τη δυνατότητα αγοράς ακίνητου στην Ελλάδα εφόσον το επιθυμούν. Ακολουθούνται νομικές διαδικασίες οι οποίες, με τη συμβολή ειδικών, διεκπεραιώνονται και έτσι πραγματοποιείται η επένδυση με επιτυχία και ασφάλεια.

Το μυστικό της επιτυχίας σας;
Η επιτυχία μας έγκειται στην αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά, την τιμιότητα και στους δίαυλους επικοινωνίας με τους πελάτες και συνεργάτες μας.

STAY IN PAROS
Real estate agency
ΝΑΟΥΣΑ || ΠΑΡΟΣ 84401
Τ > +30 22840 53536 & +30 22840 52082
Μ > +30 6945 348626
www.stayinparos.gr